Odporúčania zo zasadnutia krízového štábu obce Čachtice

Obec Čachtice ako zriaďovateľ Základnej školy Štvrtej sednice Tatrína a Materskej školy v Čachticiach rozhodla, na základe odporúčania krízového štábu obce Čachtice, že prevádzka Školského klubu detí na Základnej škole Štvrtej sednice Tatrína a prevádzka Materskej školy v Čachticiach sa predbežne obnoví až 18.1.2021. Krízový štáb obce bude sledovať vývoj epidemiologickej situácie, usmernenia úradu verejného zdravotníctva SR a Ministerstva školstva. Obec Čachtice rovnako odporúča Súkromnej materskej škole v Čachtice obnoviť jej prevádzku až v tomto termíne.

Odporúčania zo zasadnutia Krízového štábu obce Čachtice zo dňa 5.1.2021

Na zasadnutí krízového štábu sa jeho členovia zaoberali otázkou otvorenia Materskej školy v Čachticiach, Súkromnej materskej školy Čachtice a Školského klubu detí na Základnej škole Štvrtej sednice Tatrína.

1. Na základe prehodnotenia súčasnej epidemiologickej situácie v našom okrese krízový štáb obce Čachtice neodporúča otvorenie Materskej školy v Čachticiach, Súkromnej materskej školy Čachtice a Školského klubu detí na Základnej škole Štvrtej sednice Tatrína predbežne do termínu 15.1.2021. Ďalší postup pri otvorení škôl a školských zariadení v našej obci prehodnotí zriaďovateľ na základe odporúčaní krízového štábu obce Čachtice podľa vývoja ďalšej epidemiologickej situácie.

2. Krízový štáb obce Čachtice odporúča pokračovať s dezinfekciou verejných priestorov v obci Čachtice.

3. Krízový štáb odporúča občanom, aby zodpovedne dodržiavali všetky nariadenia regionálneho úradu verejného zdravotníctva.